Van verschillende beren hebben wij een pakket verkrijgbaar. Bij het bestellen van meerdere pakketten of beren een pakketje voor een katoenen kat of beertje gratis. Bestellen gaat gemakkelijk. Stuur een email met welk pakket u wilt bestellen en wij zullen die email zo snel mogelijk beantwoorden.

Ted:

Ted is gemaakt van een mooie lichte cremekleurige mohair. Ted is 23 cm groot. Prijs: 22,50
Pakket beer Julia:
Julia is 20 cm groot. Bij het pakket zit ook een beschrijving voor het maken van het jurkje en tasje. Ook zit er een pakketje voor het maken van haar jurkje + accessoires bij(kraaltjes kettinkje, vilt tasje en bloemetjes, pareltjes voor versieren, lint voor tasje + stof jurkje en kant).
Prijs: 23,- (inclusief verzendkosten)Verschillende pakketkleuren Julia (Pakket 3 is niet meer verkrijgbaar):


Aagje

Beschikbaar:1 pakket
Prijs: 25,50 (inclusief verzendkosten)
Aagje is gemaakt van een korte roodbruine mohair. Ze is 30 cm groot. Bij het pakket zitten de patroontjes voor haar jurk en het schortje. Het kussen is ook gemakkelijk zelf te maken.In alle berenpakketten zit:

- Stof voor beer (echte Schülte Mohair of andere stof)
- Boekje met beschrijving voor het maken van uw eigen beer.
- Patroon van de beer
- Schijven/scharnierenset voor beer
- Garen voor de neus
- Oogjes
- Lapje suèdine of wolvilt voor de voetzooltjes en handpalmen.

Het enige wat u nog nodig heeft is vulling en eventueel materiaal om de pootjes te verzwaren zodat de beer kan blijven staan.

Heeft u belangstelling voor een van de pakketten? Dan kunt u ons een e-mail sturen die wij zo snel mogelijk beantwoorden.

bereguod@live.nl